Sobre nosaltres

Solucions per a la teva oficina des de 1981

Coremosa és el teu soci de confiança per a donar solucions integrals a la teva empresa.

Ens especialitzem en la distribució, venda i manteniment de maquinària reprogràfica com a impressores, fotocopiadores i escàners per a augmentar l’eficiència d’empreses i professionals. A més, busquem ajudar de manera integral en totes les necessitats de l’oficina moderna oferint serveis d’instal·lació i venda de mobiliari d’oficina i solucions audiovisuals per a digitalitzar espais de treball. Així mateix, t’oferim una botiga en línia amb tot el teu material d’oficina, papereria i informàtica.

Durant més de 40 anys, Coremosa ha invertit en el seu capital humà i tècnic, nodrint i desenvolupant un equip altament capacitat amb recursos a l’una per a brindar el millor servei possible.

 • 0 anys d’experiència
 • 0 clients
 • 0 equips gestionats

Per què Coremosa?

 • Solucions integrals

  Tot el que necessita la teva oficina al teu abast: Impressió, Audiovisual, Informàtica, Papereria, Mobiliari i molt més!

 • Certificacions

  Comptem amb les certificacions oficials ISO9000, ISO14000 i ISO27001

 • Tracte personal

  Professionals del sector t’assessoraran individualment.

 • Flexibilitat

  Ens adaptem als teus terminis amb rentings fets a mesura i finançats per nosaltres mateixos.

Garantia de qualitat

 • En la recerca de l’excel·lència

  Comptem amb la certificació oficial ISO 9001, demostrant el constant esforç per millorar els nostres processos oferint productes i serveis de qualitat, garantint el compliment de les expectatives i necessitats dels nostres clients.

 • Compromesos amb el futur

  En un món on la sostenibilitat i la protecció del medi ambient és essencial, la certificació oficial ISO 14001 demostra el nostre compromís amb tenir una activitat responsable i prendre mesures per a reduir la nostra petjada ecològica.

 • Segur amb nosaltres

  La seguretat de la informació és crítica en l’era digital. Amb el certificat oficial ISO 27001, els nostres clients i socis poden estar segurs de la protecció i seguretat total de les seves dades i l’esborrament d’aquests del disc dur una vegada acaba el servei, construint una confiança imprescindible amb nosaltres.

Nova Botiga Online

Pròximament… La manera més fàcil de comprar tot el material per a la teva oficina…

Preguntes freqüents

Quines solucions ofereix Coremosa?

Coremosa ofereix una àmplia gamma de solucions integrals per a empreses i professionals, incloent: (i) distribució, venda i manteniment de maquinària reprogràfica,  (ii) solucions audiovisuals, (iii) mobiliari d’oficina i (iv) un ecommerce on hi ha més de 90.000 referències de material d’oficina, papereria i informàtica entre d’altres.

Com puc sol·licitar un assessorament personalitzat?

El nostre equip propi de tècnics professionals t’assessorarà sobre els teus dubtes o necessitats sense compromís completant el nostre formulari al final de la pàgina o comptant el nostre telèfon o correu electrònic.

Quin és el procés d’instal·lació i manteniment de les solucions ofertes per Coremosa?

El procés d’instal·lació i manteniment varia segons el tipus de solució. El nostre equip d’experts s’encarregarà de tot el procés, des de la planificació fins a la instal·lació i el manteniment continu, garantint un servei de qualitat en cada etapa.

¿Tens dubtes? T’ajudem

Contacta amb nosaltres