Solucions audiovisuals per una comunicació més eficient

Sabem la importància de la tecnologia audiovisual en entorns professionals com a oficines, coworkings, escoles, botigues o sales d’espera. El nostre objectiu és proporcionar solucions personalitzades que millorin la comunicació, la col·laboració i l’eficiencia en cada espai.

No importa l’abast del teu projecte, estem compromesos a brindar-te solucions de tecnologia audiovisual de primera que modernitzin els teus espais, impulsin la teva productivitat i t’ajudin a aconseguir els teus objectius.

Contacta’ns avui mateix per a començar el teu viatge cap a un futur més connectat i eficient!

Contacta amb nosaltres
 • Pantalles

  Eleva la productivitat a oficines i sales de reunió amb suports software i hardware per a presentacions, videotrucades i molt més.

 • Projectors

  Gaudeix de la major qualitat gràfica amb un cost i consum energètic mínim.

 • Pissarres interactives

  Presenta de manera més gràfica i fomenta la creativitat i participació amb l'última tecnologia en pissarres tàctils interactives.

 • Cartelleria digital

  Personalitza i automatitza els teus suports de cartelleria per a atreure a més gent que mai.

Enginyeria audiovisual per a entorns professionals

La nostra oferta de productes pot donar solució a totes les teves necessitats empresarials gràcies als nostres tractes exclusius amb proveïdors i fabricants líders de mercat: Des de pantalles LED i LCD fins a projectors d’alta definició, passant per pissarres interactives, equips de videoconferencia o panells d’alta il·luminació per cartelleria digital.

Oferim un servei integral: des de l’assesorament de les teves necessitats tècniques a la instal·lació i integració del suport audiovisual.

Explica’ns què necessites i nosaltres fem la resta.

Preguntes freqüents

Quina és la diferència entre una pantalla LED i una pantalla LCD per a la meva oficina?

Les pantalles LED utilitzen díodes emissors de llum per a generar imatges, la qual cosa proporciona una major claredat, lluentor i contrast en comparació amb les pantalles LCD tradicionals. Això les fa ideals per a entorns amb llum ambiental com a oficines. A més, les pantalles LED són més energèticament eficients i tenen una vida útil més llarga.

Quins factors haig de considerar en triar un projector per a la meva sala de reunions?

En triar un projector per a la teva sala de reunions, és important considerar la resolució, la lluentor, la relació de contrast i la connectivitat. Opta per un projector amb una resolució alta per a garantir una qualitat d’imatge nítida, i cerca un nivell de lluentor adequada per a la grandària i la il·luminació de la teva sala. La connectivitat HDMI i la capacitat de projecció sense fil també són característiques importants per a la flexibilitat en la presentació.

Com puc integrar una pissarra interactiva a la meva aula escolar de manera efectiva?

Per a integrar una pissarra interactiva de manera efectiva a la teva aula escolar, assegura’t de capacitar adequadament als docents en el seu ús. La interactivitat de la pissarra pot millorar la participació dels estudiants i facilitar l’ensenyament de conceptes complexos. A més, considera la instal·lació de programari educatiu compatible i fomenta la col·laboració entre els estudiants mitjançant activitats interactives.

Quins són els beneficis de la cartelleria digital en una botiga?

La cartelleria digital en una botiga minorista pot millorar l’experiència del client en proporcionar informació rellevant sobre productes, promocions i esdeveniments. A més, permet una actualització ràpida i fàcil del contingut, la qual cosa facilita l’adaptació a les necessitats i tendències del mercat. La cartelleria digital també pot augmentar les vendes en cridar l’atenció dels clients i promoure productes destacats.

Quin tipus de pantalles són més adequades per a sales d’espera?

En les sales d’espera i altres entorns professionals, es recomanen pantalles d’alta definició amb un disseny prim i elegant. A més, considera opcions amb funcions de gestió remota i programació de contingut per a una experiència d’usuari sense problemes.

Quin és l’avantatge d’utilitzar una pissarra interactiva enfront d’una pissarra tradicional en una aula escolar?

El principal avantatge d’utilitzar una pissarra interactiva en una aula escolar és la seva capacitat per a involucrar als estudiants de manera activa en el procés d’aprenentatge. Les pissarres interactives permeten la creació de lliçons dinàmiques i multimedials, la qual cosa augmenta l’interès i la comprensió dels estudiants. A més, faciliten la col·laboració i la participació mitjançant l’ús d’eines interactives i recursos educatius digitals.

Quina grandària de pantalla es recomana per a una sala de reunions en una empresa?

Per a una sala de reunions de grandària mitjana en una empresa, es recomana una pantalla d’almenys 55 polzades per a garantir una visualització clara i còmoda des de totes les ubicacions. No obstant això, la grandària òptima de la pantalla pot variar segons la disposició i la grandària de la sala. Considera també la distància de visualització i la resolució de la pantalla en prendre la teva decisió.

Com puc controlar múltiples pantalles de cartelleria digital de forma centralitzada en la meva empresa?

Per a controlar múltiples pantalles de cartelleria digital de forma centralitzada s’ha d’utilitzar un programari de gestió de contingut digital o CMS. Amb la compra o rènting dels suports de maquinari necessari per a la teva cartelleria pots obtenir XopVision, el nostre programari destinat per a gestionar de manera fàcil, intuïtiva i personalitzable tot el contingut que es mostrarà en les teves pantalles.