Equips més sostenibles

Uneix-te a la impressió sostenible

Crea una oficina més sostenible amb les noves gammes de multifuncions EPSON i la seva nova tecnologia d’injecció de tinta en fred Business InkJet.

Redueix el teu impacte real amb el medi ambient, estalvia en els teu cost energètic i aconsegueix els teus objectius de sostenibilitat amb la mateixa qualitat gràfica.

Com funciona?

Al contrari que impressores de tecnologia làser, les impressores de tinta en fred no requereixen precalfar-se i estan compostes d’un sistema més eficient energèticament. Això fa que sigui un 50% més ràpida en la seva primera còpia i més productiva a la llarga i que redueixi fins a un 83% les seves emissions de Co2 i fins a un 92% l’energia usada en el seu ús.

Augmenta la teva eficiència, passa’t a tecnologies més sostenibles i millora la imatge verda de la teva empresa.

Preguntes freqüents

Quina és la importància de considerar la sostenibilitat en triar sistemes d’impressió per a la meva empresa?

Considerar la sostenibilitat en triar sistemes d’impressió és crucial per a reduir l’impacte ambiental de la teva empresa. Es calcula que el 10% de l’energia consumida per una empresa és a causa dels sistemes d’impressió. Optar per tecnologies més eficients en l’ús de recursos i amb menor petjada de carboni no sols ajuda a preservar el medi ambient, sinó que també pot reduir costos a llarg termini i millorar la reputació de la teva empresa.

Com afecten les impressores i fotocopiadores al medi ambient?

Les impressores i fotocopiadores poden afectar el medi ambient de diverses maneres, incloent-hi el consum d’energia, la generació de residus de tòner i cartutxos, i l’emissió de compostos orgànics volàtils (COV). No obstant això, en triar equips més eficients i utilitzar pràctiques sostenibles d’impressió, és possible minimitzar aquest impacte.

Quins beneficis ofereix la implementació de pràctiques d’impressió sostenible en la meva empresa?

La implementació de pràctiques d’impressió sostenible pot oferir beneficis com la reducció de costos d’energia i consumibles, la disminució de residus generats, el compliment de regulacions ambientals, i la millora de la imatge corporativa en demostrar compromís amb la responsabilitat ambiental.

Quina és la importància de la certificació energètica en triar una impressora o fotocopiadora?

La certificació energètica és important perquè indica el nivell d’eficiència energètica d’un dispositiu. Triar impressores i fotocopiadores amb certificacions energètiques pot ajudar a reduir el consum d’energia i, per tant, l’impacte ambiental i els costos operatius de la teva empresa.

Quines mesures puc prendre per a reduir el consum d’energia de les meves impressores i fotocopiadores?

Per a reduir el consum d’energia, pots configurar els teus dispositius perquè entrin en mode de suspensió quan no estiguin en ús, programar temps d’apagada automàtica, utilitzar configuracions d’impressió eco-friendly i optar per dispositius amb tecnologies d’estalvi d’energia

Com puc avaluar la sostenibilitat d’un fabricant d’impressores i fotocopiadores abans de realitzar una compra?

Pots avaluar la sostenibilitat d’un fabricant d’impressores i fotocopiadores revisant el seu compromís amb pràctiques ambientals responsables, buscant certificacions de sostenibilitat reconegudes, investigant les seves polítiques de reciclatge i considerant l’eficiència energètica dels seus productes. A Coremosa et podem assessorar sobre tots aquests factors

Descobreix més

Contacta amb nosaltres