Pròximament... La manera més fàcil de comprar tot el material per a la teva oficina...

Contacta amb nosaltres

Preguntes freqüents

Quins són els beneficis de comprar material d’oficina en línia en lloc d’en una botiga física?

Comprar material d’oficina en línia ofereix beneficis com a conveniència, àmplia varietat de productes disponibles, preus competitius, estalvi de temps en evitar desplaçaments i la possibilitat de comparar preus i característiques fàcilment des de la comoditat de la teva oficina o casa.

Què puc trobar a la botiga en línia?

A la nostra botiga en línia, oferim una àmplia gamma de material d’oficina que inclou subministraments bàsics com a paper, bolígrafs i carpetes, així com productes especialitzats com a impressores, tòners, mobiliari d’oficina, articles de papereria personalitzada i molt més.

Oferiu descomptes per volum o compres recurrents per a empreses?

Sí, oferim descomptes per volum i programes de compres recurrents per a empreses. Aquests programes estan dissenyats per a oferir preus especials a empreses que realitzen compres freqüents o en grans quantitats, ajudant així a maximitzar l’estalvi en el pressupost de material d’oficina.

Quant triga a arribar la meva comanda?

La recepció de la comanda dependrà del punt de lliurament triat. La nostra política d’enviament i lliurament garanteix un servei ràpid i de confiança d’enviaments en 24-48h. Treballem amb empreses de logística de renom per a assegurar que les comandes es lliurin en temps.

Ofereiu assessorament personalitzat per al meu negoci?

Sí, el nostre equip d’atenció al client està disponible per a brindar-te assessorament personalitzat i recomanacions sobre els productes més adequats per a les necessitats del teu negoci. Som aquí per a ajudar-te a trobar les solucions ideals per a optimitzar el teu lloc de treball.