Conexió amb tercers

L’última tecnologia per al treball híbrid

En un món laboral en constant evolució, la connectivitat és essencial per a maximitzar la productivitat i facilitar la col·laboració efectiva, ja sigui en l’oficina, a casa o en un entorn híbrid. En Coremosa, entenem aquesta necessitat i oferim sistemes d’impressió connectats que s’integren perfectament amb tercers i programari especialitzat.

Les nostres solucions permeten el teletreball sense complicacions, facilitant la impressió des de qualsevol lloc i la integració amb plataformes de treball remot. A més, en entorns de treball híbrid, les nostres impressores garanteixen una col·laboració fluida en connectar-se amb eines de col·laboració comunes com Microsoft Teams o Google Drive.

En integrar-se amb programari especialitzat, les nostres impressores augmenten la productivitat en simplificar els fluxos de treball i reduir el temps dedicat a tasques administratives. També fomenten la col·laboració sense límits, permetent compartir documents des del núvol i enviar treballs d’impressió des de dispositius mòbils.

Preguntes freqüents

Quina és la importància dels sistemes d’impressió en modalitats de treball híbrid i teletreball?

Els sistemes d’impressió multifunció són essencials en entorns de treball híbrid i teletreball, ja que permeten als empleats accedir a funcions d’impressió, escaneig i copiat des de qualsevol ubicació, facilitant la col·laboració i el flux de treball sense importar on es trobin.

Tinc diversos equips distribuïts geogràficament. Com em poden ajudar els sistemes d’impressió multifunció?

Els sistemes d’impressió multifunció permeten als equips distribuïts geogràficament compartir i col·laborar en documents de manera eficient escanejant, enviant per correu electrònic o emmagatzemant documents en el núvol directament des del dispositiu, facilitant la col·laboració remota sense importar la ubicació física.

Com poden els sistemes d’impressió multifunció millorar la productivitat en entorns de treball híbrid?

Els sistemes d’impressió multifunció permeten als empleats fer múltiples tasques des d’un solo dispositiu, la qual cosa redueix el temps necessari per a completar tasques administratives i augmenta la productivitat en entorns de treball híbrid en facilitar l’accés i la gestió de documents des de qualsevol lloc.

Com poden els sistemes d’impressió multifunció ajudar a controlar els costos en entorns de treball híbrid?

Els sistemes d’impressió multifunció poden ajudar a controlar els costos en entorns de treball híbrid mitjançant funcions de seguiment i control d’impressió que permeten monitorar i limitar l’ús de recursos, reduint el desaprofitament i optimitzant les despeses associades amb la impressió i copiat.

Descobreix com podem optimitzar el teu flux de treball i maximitzar la productivitat de la teva empresa avui mateix!

Contacta amb nosaltres