Digitalitza la teva empresa amb gestió documental

Digitalitza la teva empresa i processa la informació de manera més eficient amb el nostre servei de gestió documental.

La nostra plataforma de programari està meticulosament dissenyada per a automatitzar els fluxos de treball i administrar la informació de la teva empresa de manera eficient, transparent i segura.

Amb la capacitat d’analitzar detalladament els processos documentals, ja sigui en grans empreses, PIMES, microempreses o administracions públiques, definim processos de treball digitals adaptats a les noves necessitats.

Junts, avancem cap a un entorn digital on la gestió documental es converteix en un catalitzador essencial per a l’èxit empresarial.

Contacta amb nosaltres
 • Accés controlat

  Permet l'accés solament a personal autoritzat.

 • Automatitza tus processos

  Millora la productivitat amb processos més eficients.

 • Treballa en remot

  La gestió documental permet tenir la teva informació disponible en qualsevol moment

 • Empresa més sostenible

  Digitalitza els teus documents i uneix-te a la transformació cap a un món menys contaminant

Preguntes freqüents

¿En què em pot ajudar un software de gestió documental?

La implementació d’un programari de gestió documental és crucial en l’oficina actual per a millorar l’eficiència, l’organització i la seguretat dels documents. Permet una gestió més efectiva de la informació, facilita l’accés ràpid a documents importants i promou la col·laboració entre equips, tot mentre es redueix la dependència del paper i s’optimitzen els processos de treball.

Quin impacte pot tenir un programari de gestió documental en els costos operatius d’una empresa?

Un programari de gestió documental pot tenir un impacte significatiu en els costos operatius d’una empresa en reduir les despeses associades amb l’emmagatzematge físic de documents, la impressió i l’enviament de documents, la pèrdua de temps buscant informació i la necessitat de personal administratiu dedicat a tasques manuals de gestió documental.

Com pot un programari de gestió documental facilitar la digitalització de documents i processos en una empresa?

Un programari de gestió documental facilita la digitalització de documents i processos en permetre la captura, indexació i emmagatzematge de documents en format electrònic. Això simplifica la gestió de documents físics, promou l’adopció de fluxos de treball digitals i accelera la transformació digital de l’empresa.

És complicat implementar un programari de gestió documental en una empresa?

La implementació d’un programari de gestió documental pot variar depenent de la grandària i la complexitat de l’empresa, però en general, el sistema és fàcil d’implementar i sense ser intrusiu en l’activitat de l’empresa durant la seva configuració. A més, proporcionem suporti tècnic i recursos de formació per a garantir una transició sense problemes.