Mobiliari d'oficina a Barcelona

Ja sigui dissenyant amb tu projectes integrals de remodelació o amb unitats aïllades, beneficia’t de tota la nostra experiència posada al servei del millor mobiliari per a la teva oficina i dota els teus espais de treball de les millors marques del mercat.

Comptem amb una xarxa pròpia de professionals del sector com interioristas, dissenyadors, muntadors o transportistes per a oferir-te exactament els projectes que necessites, ajustats a les teves necessitats, escales i pressupost.

Descobreix la nostra àmplia gamma d’escriptoris, cadires ergonòmiques, taules de reunió, cubículs, calaixos, prestatgeries, accessoris, decoració i molt més en el nostre catàleg i demana més informació sense compromís.

Contacta amb nosaltres
 • Amplia gamma

  Milers de referències per a trobar el teu estil i adequar-se a les teves necessitats.

 • Experts del sector

  Àmplia xarxa de tècnics experimentats i aliances úniques amb fabricants

 • Compliment de terminis

  Cadena logística optimitzada i stock immediat per a assegurar-te el compliment dels terminis.

 • Financiació i Renting

  Paga de la manera més còmoda mitjançant quotes mensuals

 • Servei Integral

  Realitzem tot tipus de projectes claus en mà, fent-nos càrrec de tot el procés per assegurar un estàndard de qualitat i fiabilitat.

 • Disseny i Assessorament

  T'assesorem sense compromís per portar la teva visió i necessitats a la realitat.

 • Muntatge i Instal·lació

  El nostre equip de muntatge s'encarrega de la posada a punt de tots els teus nous elements de mobiliari.

 • Servei Post Venda

  El teu gestor assignat es mantindrà en contacte amb tu per resoldre qualsevol dubte i garantir la teva satisfacció.

Catálogos y descargas

Descarrega el nou catàleg de mobiliari

Preguntes freqüents

Quins són els beneficis de reformar la nostra oficina?

La reforma d’una oficina pot tenir nombrosos beneficis, incloent-hi la millora de l’ambient laboral i la moral dels empleats, l’augment de la productivitat i l’eficiència, la modernització de la imatge corporativa i l’optimització de l’espai per a adaptar-se a noves necessitats i tendències de treball col·laboratiu.

Quin tipus de mobles ofereixen en el seu catàleg per a la reforma d’oficines?

El nostre catàleg inclou una àmplia varietat de mobles d’oficina, des d’escriptoris i cadires ergonòmiques fins a prestatgeries, arxivadors, taules de reunions i sistemes d’emmagatzematge modular, tot dissenyat per a combinar funcionalitat, estil i confort.

Ofereixen serveis de rènting de mobiliari d’oficina?

Sí, oferim serveis de rènting de mobiliari d’oficina que permeten a les empreses accedir a mobles d’alta qualitat sense la necessitat de realitzar una inversió inicial significativa. Això proporciona flexibilitat financera.

Oferiu finançament a mesura per a les instal·lacions de mobiliari d’oficina?

Sí, oferim finançament a mesura per a les instal·lacions de mobiliari d’oficina, adaptant-nos a les necessitats i pressupost de cada client. El nostre objectiu és facilitar el procés de renovació o reforma de l’oficina, proporcionant opcions flexibles i accessibles.

En què consisteix un servei integral? En què em beneficia?

Oferim un servei integral que abasta des de la planificació i disseny de la nova distribució de l’espai fins a la selecció i lliurament de mobles, la instal·lació i el muntatge, garantint una experiència sense complicacions, amb uns estàndards de qualitat segurs i amb una minimització de costos.

Ofereixen servei de reformes d’oficines en la zona de Barcelona?

Sí, brindem servei de reformes d’oficines en la zona de Barcelona i els seus voltants. El nostre equip local està familiaritzat amb les regulacions i requisits específics de la zona, la qual cosa ens permet oferir solucions adaptades a les necessitats de les empreses en aquesta àrea geogràfica.