• + 0 anys d’experiència
 • + 0 clients
 • + 0 equips gestionats

¿Per què Coremosa?

 • Solucions integrals

  Tot el que necessita la teva oficina al teu abast: Impressió, Audiovisual, Informàtica, Papereria, Mobiliari i molt més!

 • Certificacions

  Comptem amb les certificacions oficials ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 i ENS

 • Tracte personal

  Professionals del sector t’assessoraran individualment.

 • Flexibilitat

  Ens adaptem als teus terminis amb rentings fets a mesura i finançats per nosaltres mateixos.

Sobre nosaltres

Coremosa és el teu soci de confiança per a donar solucions integrals a la teva empresa

Ens especialitzem en la distribució, venda i manteniment de maquinària reprogràfica com a impressores, fotocopiadores i escàners per a augmentar l’eficiència d’empreses i professionals. A més, busquem ajudar de manera integral en totes les necessitats de l’oficina moderna oferint serveis d’instal·lació i venda de mobiliari d’oficina i solucions audiovisuals per a digitalitzar espais de treball. Així mateix, t’oferim una botiga en línia amb tot el teu material d’oficina, papereria i informàtica.

Durant més de 40 anys, Coremosa ha invertit en el seu capital humà i tècnic, nodrint i desenvolupant un equip altament capacitat amb recursos a l’una per a brindar el millor servei possible.

Abast nacional, tracte local

Els nostres clients
Relacions duradores, forjades a partir d’un tracte personal, adaptat a les necessitats reals dels clients i enfocat a la seva experiència d’ús.

Nova Botiga Online

Pròximament… La manera més fàcil de comprar tot el material per a la teva oficina…

Testimonis dels nostres clients

Daniel R

Vam començar amb els serveis d’impressió i ara comptem amb ells per a totes les necessitats de la nostra oficina. L’atenció dels seus gestors fa que els triem una i una altra vegada.

Daniel R., Responsable d’Operacions

Ana S

Teníem els serveis d’impressió contractats amb una altra empresa i ens vam canviar a Coremosa per la professionalitat del seu servei tècnic.

Ana S., Directora Executiva

Andrés R

Necessitàvem instal·lar noves pissarres interactives i projectors a les nostres aules i totes les prestacions que ens estan oferint estan sent magnífiques per als estudiants i professorat.

Andrés R., Director Escolar

Preguntes freqüents

Quines solucions ofereix Coremosa?

Coremosa ofereix una àmplia gamma de solucions integrals per a empreses i professionals, incloent: (i) distribució, venda i manteniment de maquinària reprogràfica,  (ii) solucions audiovisuals, (iii) mobiliari d’oficina i (iv) un ecommerce on hi ha més de 90.000 referències de material d’oficina, papereria i informàtica entre d’altres.

Com puc sol·licitar un assessorament personalitzat?

El nostre equip propi de tècnics professionals t’assessorarà sobre els teus dubtes o necessitats sense compromís completant el nostre formulari al final de la pàgina o comptant el nostre telèfon o correu electrònic.

Quin és el procés d’instal·lació i manteniment de les solucions ofertes per Coremosa?

El procés d’instal·lació i manteniment varia segons el tipus de solució. El nostre equip d’experts s’encarregarà de tot el procés, des de la planificació fins a la instal·lació i el manteniment continu, garantint un servei de qualitat en cada etapa.

Tens dubtes? T’ajudem.

Contacta amb nosaltres