Sostenibilitat

Uneix-te a una oficina més sostenible

A Coremosa estem compromesos amb la sostenibilitat i les pràctiques empresarials responsables amb el medi ambient. Creiem fermament que és la nostra responsabilitat protegir i preservar l’entorn en el qual operem. És per això que hem adoptat mesures concretes per a minimitzar el nostre impacte ambiental en totes les nostres operacions.

Aquest compromís no és només un lema, sinó una pràctica que ens ha portat a obtenir any rere any la certificació ISO14001, demostrant el nostre compromís amb una gestió ambiental d’alt nivell i posicionant-nos com a líders en el nostre sector. Aquesta certificació no sols valguda les nostres pràctiques sostenibles, sinó que també assegura als nostres clients i socis que complim amb els estàndards més rigorosos.

Coremosa Energies Renovables: Un compromís amb el medi ambient

Coremosa Energies Renovables opera 7 parcs fotovoltaics a les comarques de Calataiud i de l’Aranda a la província de Saragossa utilitzant tecnologies de seguidors solars, estructures fixes sobre sòl i sobre teulada.

Iniciatives com aquesta demostren el compromís de Coremosa amb la sostenibilitat i el medi ambient.

  • 3.7 MW generats
  • 0 parcs fotovoltaics
  • 0 años promocionant energia verda

Preguntes freqüents

Quines solucions ofereix Coremosa?

Coremosa ofereix una àmplia gamma de solucions integrals per a empreses i professionals, incloent: (i) distribució, venda i manteniment de maquinària reprogràfica,  (ii) solucions audiovisuals, (iii) mobiliari d’oficina i (iv) un ecommerce on hi ha més de 90.000 referències de material d’oficina, papereria i informàtica entre d’altres.

Com puc sol·licitar un assessorament personalitzat?

El nostre equip propi de tècnics professionals t’assessorarà sobre els teus dubtes o necessitats sense compromís completant el nostre formulari al final de la pàgina o comptant el nostre telèfon o correu electrònic.

Quin és el procés d’instal·lació i manteniment de les solucions ofertes per Coremosa?

El procés d’instal·lació i manteniment varia segons el tipus de solució. El nostre equip d’experts s’encarregarà de tot el procés, des de la planificació fins a la instal·lació i el manteniment continu, garantint un servei de qualitat en cada etapa.

¿Tens dubtes? T’ajudem

Contacta amb nosaltres