Com triar la millor impressora multifunció per a la teva empresa

Última modificación:

Cerques la impressora multifunció perfecta per a la teva empresa? Descobreix els consells clau i els factors determinants per a optimitzar la productivitat d’impressió en el teu negoci.

Beneficis d’utilitzar una impressora multifunció

Una impressora multifunció ofereix nombrosos beneficis per a la teva empresa. En primer lloc, et permet estalviar espai, ja que combina diverses funcions en un solo dispositiu, com imprimir, escanejar, copiar i enviar fax. Això evita la necessitat de tenir diferents màquines ocupant espai en la teva oficina.

A més, una impressora multifunció és més eficient i estalvia temps. Pots realitzar totes les tasques d’impressió, escaneig i copiat des d’un sol lloc, la qual cosa et permet agilitzar els teus processos i ser més productiu. També és més convenient, ja que no has de canviar de màquina per a fer diferents tasques.

Un altre benefici és l’estalvi de costos. En tenir una sola màquina que realitza diverses funcions, redueixes les despeses en la compra d’equips individuals. A més, moltes impressores multifunció estan dissenyades per a ser més eficients en el consum d’energia, la qual cosa et permet reduir els teus costos d’electricitat.

Finalment, una impressora multifunció et brinda la possibilitat de millorar la qualitat d’impressió. Pots ajustar les configuracions d’impressió i escaneig segons les teves necessitats, obtenint resultats d’alta qualitat.

Tipus d’impressores multifunció en el mercat

En el mercat existeixen diferents tipus d’impressores multifunció per a triar. Dos de les principals categories en les quals es divideixen són:

– Impressores multifunció làser: Aquestes impressores utilitzen tecnologia làser per a imprimir documents amb una alta qualitat i velocitat. Són ideals per a empreses que requereixen imprimir grans volums de documents i asseguren una qualitat líder en la seva construcció, impressió constant, qualitat gràfica, seguretat i fiabilitat.

– Impressores multifunció d’injecció de tinta: Aquestes impressores utilitzen tinta líquida per a imprimir documents. Solen ser més econòmiques que les làser i ofereixen un mètode d’impressió més sostenible i amigable amb el medi ambient: redueix el consum energètic, els residus generats i les emissions CO2 resultants de l’activitat constant. A més, ofereix una rapidesa i qualitat més que competitiva i una durabilitat òptima per la seva construcció compacta amb menys peces susceptibles a fallades i recanvis.

Factors a considerar en triar una impressora per a la teva empresa

En triar una impressora per a la teva empresa, hi ha diversos factors que has de considerar:

– Velocitat d’impressió: Depenent de la quantitat de documents que necessitis imprimir, és important triar una impressora amb una velocitat adequada per al teu negoci, tant en la velocitat de la seva primera còpia com en la constància d’aquestes.

– Qualitat d’impressió: Les màquines ofereixen un ampli abast de resolucions i qualitats per a tota mena de necessitats: impressions a color, en blanc i negre, per a imatge en alta qualitat, per a text optimitzat per a lectura…

– Connectivitat: Verifica que la impressora tingui opcions de connectivitat que s’adaptin a les teves necessitats, com a connexió Wifi o USB. A més, descobreix aquí totes les funcionalitats de connectivitat extra perquè el procés d’impressió sigui encara més eficient com a connexions amb aplicatius de Microsoft, softwares de control, softwares de gestió d’usuaris, opcions de teleimpresión…

– Grandària i capacitat del paper: Assegura’t que la impressora pugui manejar la grandària i tipus de paper que necessites utilitzar.

Per què contractar un servei d’impressió de qualitat

Contractar un servei d’impressió de qualitat per a la teva empresa té diversos beneficis:

– Estalvi de costos: En contractar un servei d’impressió, no necessites invertir en la compra d’una impressora i els costos associats, com el manteniment i la reposició de consumibles.

– Actualització tecnològica: Un servei d’impressió de qualitat et permet accedir a l’última tecnologia en impressió sense haver de realitzar grans inversions.

– Suport tècnic: Si experimentes algun problema amb la impressora, el servei d’impressió s’encarregarà de brindar-te suport tècnic i solucionar qualsevol incidència.

– Major productivitat: En deixar en mans de professionals el servei d’impressió, la teva empresa pot centrar-se en les seves activitats principals, la qual cosa augmenta la productivitat.

Contractar un servei d’impressió de qualitat et permet optimitzar els teus recursos i obtenir resultats d’impressió professionals.

Avantatges de finançar el teu servei d’impressió mitjançant un rènting

Finançar el teu servei d’impressió mitjançant un rènting té diversos avantatges:

– Flexibilitat: El rènting et permet adaptar el teu servei d’impressió a les necessitats canviants de la teva empresa. Pots agregar o retirar impressores segons sigui necessari.

– Costos predictibles: Llogant les teves impressores, sabràs exactament quant pagaràs cada mes, la qual cosa facilita la planificació i el control de costos.

– Manteniment inclòs: El rènting sol incloure el servei tècnic i el manteniment de les impressores, la qual cosa et brinda tranquil·litat i estalvia temps.

– Actualització tecnològica: En finalitzar el contracte de rènting, pots optar per renovar les teves impressores i accedir a l’última tecnologia sense haver de realitzar grans inversions.

El rènting és una opció convenient per a finançar el teu servei d’impressió i gaudir de tots els seus avantatges sense comprometre els teus recursos financers.

Avantatges del pagament mitjançant cost per còpia

El pagament mitjançant cost per còpia ofereix diversos avantatges per a la teva empresa:

– Control de costos: Amb el cost per còpia, només pagues per les còpies que realment realitzes. Això et permet tenir un major control sobre les teves despeses d’impressió.

– Manteniment inclòs: El cost per còpia generalment inclou el manteniment de les impressores, la qual cosa et brinda tranquil·litat i evita despeses addicionals.

– Actualització tecnològica: En finalitzar el contracte, pots optar per renovar les teves impressores i accedir a l’última tecnologia sense haver de realitzar grans inversions.

El pagament mitjançant cost per còpia és una forma convenient i eficient de gestionar les teves necessitats d’impressió.

Importància d’un servei tècnic especialitzat en manteniment i incidències

Comptar amb un servei tècnic especialitzat en manteniment i incidències és fonamental per a garantir el bon funcionament de les teves impressores i evitar interrupcions innecessàries en els teus processos d’impressió.

Un servei tècnic especialitzat pot brindar-te:

– Reparacions ràpides i eficients: Davant qualsevol incidència, podràs comptar amb un equip de professionals que solucionaran el problema en el menor temps possible.

– Manteniment preventiu: El servei tècnic s’encarregarà de realitzar revisions periòdiques en les teves impressores per a prevenir possibles avaries i maximitzar el seu rendiment.

– Assessorament i suport tècnic: Si tens dubtes o necessites ajuda, el servei tècnic estarà disponible per a brindar-te assessorament i suport tècnic.

En comptar amb un servei tècnic especialitzat, podràs mantenir les teves impressores en òptimes condicions i assegurar un funcionament eficient dels teus processos d’impressió.

En Coremosa som experts en impressió per a empreses i espais de treball des de fa més de 40 anys. La nostra experiència i èxit provat ens han portat a ser el soci de confiança de més de 2.500 clients i distribuïdors oficials de les marques top de mercat SHARP i EPSON, amb un ampli catàleg d’impressores multifunció per a totes les necessitats.

Descobreix tot el nostre abast en solucions d’impressió, deixa’t assessorar pel nostre equip i troba